Ervaringen

Veel mensen hebben nog nooit gehoord van warmtepleisters en vinden het daaorm een beetje eng om het te proberen. Hieronder staan enkele ervaringen van mensen die de patches hebben gebruikt, waardoor u een idee krijgt van het effect van warmtepleisters.

“Ik gebruik de warmtepleisters voor mijn schouder en ik vind ze ideaal. Ze blijven lekker lang warm en zitten goed.”

“Ik vind warmte kompressen heerlijk en ze verlichten de pijn goed!”

“De warmtepleisters zijn erg lekker, omdat ze heel lang warm blijven. De gehele dag door heb ik er plezier van. Ze zorgen ervoor dat mijn spieren zich echt goed ontspannen.”

“Ik heb gister de gehele dag met een warmtepleister rond gelopen. Vandaag heb ik helemaal geen last meer van pijn in mijn rug.”

“Warmtepleisters zijn lekker warm om te gebruiken tegen de kou. Ze blijven ook lange tijd warm. Alleen vind ik dat ze niet warm genoeg worden om verdovend te werken en daarom gebruik ik ze enkel om de kou tegen te gaan.”

“Ik ben heel tevreden met de warmte kompressen. Vaak heb ik last van spierpijn en krampen en deze patches zorgen er voor dat de pijn snel en plaatselijk wordt verlicht.”

“Mijn rug blijft met warmtepleisters een aantal uren heerlijk warm en zo kom ik beter de dag door. Ik gebruik de patches elke dag!”

“Ik had erge last van rugpijn en heb toen een warmtepleister op mijn rug geplakt. Het compres werd goed warm en daarna had ik minder pijn aan mijn rug.”

“Ik gebruik warmtepleisters iedere keer als ik rugpijn voel opkomen. De pijn wordt hierdoor aanzienlijk verminderd en zo kan ik toch gewoon mijn ding doen.”

Koop warmtepleisters online